Helt til det olympiske program

Ridning kan føre langt, ikke kun rundt i lokalområdet, men langt udenfor landets grænser. Mange tager gerne rejsen Europa rundt for at kigge på de heste, de gerne vil købe. En stamtavle er ikke altid nok, det er med at komme ud at vurdere hesten og dens tilstand. Den skal være sund og rask, den skal have de rette mål, og den skal have et godt temperament.

Det gælder for alle typer af heste, om det bare er en, der skal bruges til at ride på i fritiden, eller om den skal bruges til konkurrencer. Det har selvfølgelig lige så stor betydning, når det kommer til avl. Når der er tale om dyr, hvor der er penge i det, så er der altid avlere, der er ligeglade med dyrene og kun interesseret i penge, og det går ud over de dyr, de avler.

Står du og skal investere i din første hest eller bare i en ny hest, så kan du altid få råd og vejledning i Himmerland. Det er nemlig en rigtig god idé at rådføre sig, så du får den helt rigtige hest, som passer til dig og din ridestil, og at hesten kommer fra et godt sted.

Det er dig og hesten

For din hest bliver din trofaste følgesvend i mange år. I skal lære hinanden at kende, og hesten skal rides til. Den skal udvikle sig i den rigtige retning, så du kan tage den med til konkurrencer, hvis det er den slags, du foretrækker, og det betyder, du skal arbejde rigtig meget med din hest.

Det er en hobby og en sport, der tager rigtig meget tid, men det er tid givet godt ud, for du får så meget igen. Venskabet med en hest skal ikke undervurderes, og har I et så godt forhold til hinanden, så kan du stole på, at hesten gør alt det, du gerne vil have den til.

Det er det samarbejde med din hest, der gør, at du kan vinde de store løb og have en karriere, som har med heste at gøre.

Internationale muligheder

Det er ikke kun i Danmark, der er gode muligheder for at arbejde med heste og for at konkurrere. Der er stævner verden over, der er verdensmesterskaber og olympiske lege, og ridning som konkurrencesport er noget, der har eksisteret i tusinde af år.

Det er også noget, der ikke lige forsvinder med det samme, selvom der ikke er så mange heste på verdensplan som tidligere, og har heste og ridning din interesse, så er Himmerland både det perfekte sted at starte med at lære det hele fra bunden af, og det perfekte sted at komme ud og arbejde med din hest både i stalden og ude i naturen, for Himmerland har alle faciliteter til ridning.