Få en høj forbrænding med ridning

Det er en skrøne, at ridning ikke er god motion, for det er det helt bestemt. Udefra kan det godt se ud til, at man ikke rigtig laver noget, når man sidder i sadlen, men det er langt fra tilfældet, at det er sådan, det forholder sig. Man forbrænder nemlig rigtig mange kalorier, når man rider, og man vil også opleve, at ens forbrænding generelt bliver højere – selv når man ikke sidder i sadlen. Drømmer man om en veltrænet og mere slank skikkelse, så kan ridning være vejen til den gode figur. Man bliver helt sikkert også meget stærkere rent fysisk, og der går ikke ret lang tid, før man kan mærke en forskel.

I starten vil man derfor også mærke, at man er langt mere sulten end ellers, og det er naturligvis tilfældet, fordi forbrændingen bliver sat i vejret. Det gælder derfor om at spise en hel del, for ellers har man ikke den energi, der skal til, for at kunne ride godt. Det er vigtigt at spise sundt, men der sker heller ikke noget ved at få en lille kage eller andet skønt fra tid til anden.

Oplev den skønne natur på hesten

Som erfaren rytter er der mange gode grunde til at ride på heste i naturen – og det bedste, man kan gøre, er at tage hesten med i skoven, for her er den både glad og trives. Det kræver lidt træning at bevæge sig ud på fri hånd med en hest, og man vil som regel kunne få hjælp til dette i en rideklub. Har man ikke lyst til at ride af sted alene, så kan man være heldig at få en instruktør med, som kan hjælpe en. Med tiden kan man helt sikkert selv ride af sted, og det bliver uden tvivl en rigtig stor oplevelse.